Gamle møbler ble god som ny

Restaurert bord

Gamle møbler ble god som ny

Et av våre siste prosjekter har vært å restaurere et par gamle bord for en kunde. Bordene hadde vært i familiens eie i over 30 år, men nå som kunden hadde pusset opp stuen sto ikke de gamle bordene helt i stil. Kunden tok kontakt med oss i Moldeklev AS og vi restaurerte bordene slik at de står i stil med den nye stuen. Dette hadde kunden å si etter bordene var kommet til rette i stuen.

Knallfornøyd med vårt gamle spisebord som fikk en ekstrem makeover av Moldeklev As. Moldeklev As laget også salongbordet vårt etter mål, slik at vi fikk det akkurat som vi ville. Super service, kan anbefales på det varmeste!

Det er alltid kjekt når vi får så gode tilbakemeldinger fra kundene våres. Tidligere denne uken fikk vi blant annet denne flotte anmeldelsen fra http://mittanbud.no

Dette var en positiv opplevelse, profesjonell befaring, meget godt utformet skriftlig tilbud, rimelig i forhold til andre tilbydere og ikke minst en fantastisk utført jobb! Meget hyggelig bekjentskap, kan anbefales på det sterkeste!

Se resultatene under

Gamle møbler ble god som ny
Salongbord levert etter mål.
Gammelt bord
Det gamle bordet før restaurering
Restaurert bord
Spisebord etter restaurering

 

Dersom du har noen gamle møbler du ønsker restaurert så ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Vi hjelper deg også med å komme i gang med vårens uteprosjekter så ikke nøl, og ta kontakt i dag.

Summary
Gamle møbler ble god som ny
Article Name
Gamle møbler ble god som ny
Description
Moldeklev As restaurerte 30 år gamle møbler.
Author
Publisher Name
moldeklev.no
Publisher Logo

2 tanker om “Gamle møbler ble god som ny

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *